Keresés ebben a blogban

2012. február 29., szerda

Milchbar

Zillertal szívében, 1200 méteres magasságban található Gerlos, ahol a Milchbar nevű hely üzemel.
Tejbár. Mi is ez? Mit lehet itt enni és inni?
A tejen kívül sok mást is, de az alapötlet, hogy a zillertali tejet és annak közvetlenül feldolgozott változatait-shakek, joghurtok, koktélok-egy trendi helyen kínálják a turistáknak, nagyon tetszik.
Annyira, hogy akár otthon egy hasonló bár üzemeltetésébe is belefognék, ha lenne olyan tejtermelő gazda, aki folyamatos, állandó minőséget tudna szállítani nekem egy nagyvárosba.
Mert az igazi tehéntej-erről itt írtam-íze össze sem hasonlítható a nálunk kapható fehér lével. Ne is hívjuk azt tejnek.
Ebben a Milchbarban egy jó gyümölcsös joghurt-koktéllal, vagy mangós shake-kel, reggel vagy uzsonnára elég erőt tudsz meríteni, hogy elindulj síelni vagy túrázni. A süteményes pult is roskadásig, de ha ebédelni vagy vacsorázni szeretnél, akkor is jó helyen jársz. A konyhájuk a hagyományos osztrák ételek mellett argentín marha steakeket is kínál.
A bárban pedig nem csak tejalapú koktélok, hanem trendi italok és borok is vannak.
Mondanom se kell, hogy kb. 30 éve működik családi vállalkozásként, ma már szállást és szabadidős programokat is kínálnak a vendégeknek.
Hagyomány, család, minőség. Ennyi a titok.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése