Keresés ebben a blogban

2011. november 5., szombat

Felfedezes

Tegnap este Mayrhofenben setaltam, es bar zarva voltak mar az uzletek, tudom, hogy jovo heten miket fogok megkostolni.



Az ekezet nelkuli betukert bocsanat, nemet billentyum van most.

Minden nemetul zajlik, munka kozben a magyar kollegakkal is nemetul kell(ene) mindig kommunikalni.

Na, a felfedezesre varo gasztrohelyek: egy igazi Zillertali sonkabolt, ahonnet ugy mosolyogtak ram meg sotetben is a fellogatott sonkak, hogy igazan ehes lettem, vagy a Bäckerei-ok, ahol kenyerek, kalacsok, zsemlek keszulnek. Biztos van piac is, meg fogom keresni.


Itt, a zillertali hegyekben annyi a tehen es annyi a sajt, meg a vaj, hogy csak na. Meg a szalloda ablakat kinyitva is erezni a tehenszagot, tenyleg, igazi istalloszag van a kornyeken. Most hozzäk le a magasabb legelorol az ällatokat, ezert van tele a kornyek velük. A szälloda persze olyan illatositokat hasznal, hogy a szobakban ezt nem erzik.



Szoval, jovo heten gasztroturära megyek, es bar nekem tokeletes a negy es fel csillagos ebed es vacsora, amit itt kapok, jo lesz belekostolni az itteni videki izekbe.


Ma ebedre rantott sütotok volt. Sok mas mellett, persze, de nekem ez izlett, na, meg a csaszarmorzsa.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése